Samen leefruimtes waardevoller maken.

Samen leefruimtes waardevoller maken.

Thuis is de plek waar je op je gemak bent en samen tijd doorbrengt. Daarom bedenken we al sinds 1964 producten die uw leefruimte waardevoller maken.

De beste producten voor elk gebied van het leven.

Privacyschermen voor uw balkon, zonweringen voor glazen gevels of glazen overkappingen voor uw terras - u vindt vast en zeker wat u zoekt. Selecteer gewoon het gebied dat u interesseert en ontdek een schat aan ideeën voor uw huis.

CAMABOX, uitstekend design.

De kubieke vormentaal, de hoge functionaliteit en de duurzame constructie overtuigen niet alleen de juryleden van de Red Dot Design Awards. Ook architectenbureaus en designstudio's zijn enthousiast. Overtuig uzelf en ontdek nu alles over de nieuwe CAMABOX.

Vind je kleur.

Met meer dan 380 ontwerpen en kleuren, Europese high-tech textielen van premium kwaliteit. Met onze nieuwe tool vind je snel de kleur die het heel persoonlijke ontwerp van je buitenruimte onderstreept. We sturen je favorieten graag direct naar huis om je keuze nog eenvoudiger te maken.

Op ons kunt u rekenen voor de lange termijn.

Voor ons is het belangrijk dat u lang plezier heeft van onze producten. Daarom ondersteunen wij u bij de planning, goedkeuring en advisering. En natuurlijk staan we ook na de aankoop voor u klaar.

De STOBAG-story

Wat 58 jaar geleden met veel innovatiedrang begon in een oude wijnkelder in de buurt van Zürich, is inmiddels uitgegroeid tot een van de toonaangevende, internationaal opererende fabrikanten van zonwering- en weerbeschermingsoplossingen. Lees meer over waarom we leefruimtes waardevoller maken, wat ons sterk maakt en waar we vandaan komen.

Vind het product dat bij je past.

Als u nog geen product hebt kunnen kiezen, helpt onze productvinder u voort. Deze toont u, welke systemen aan uw behoeften voldoen.