STOBAG I.S.L.A.
STOBAG I.S.L.A.

STOBAG I.S.L.A. – het unieke concept voor het individuele ontspanningseiland.
De basis van het Individual STOBAG Living Ambiance (I.S.L.A.) systeem wordt gevormd door de zelfdragende aluminium vloerconstructie SB4700. Dit kan op de meest verschillende ondergronden tijdbesparend geïnstalleerd worden. 

Meer

Hoe verzorg ik mijn zonnerolgordijnen op duurzame wijze?
Hoe verzorg ik mijn zonnerolgordijnen op duurzame wijze?
U vraagt, wij antwoorden.
 
meer
NEWS
MEMBER OF THE MONTH

Switzerland Global Enterprise links companies, experts private and public organisations around the...meer »

Philippe Stark & STOBAG: een symbiose van design en functionaliteit!

Als betrouwbare en effectieve externe zonwering koos Starck bij zijn project “P.A.T.H.” voor het...meer »

Glazen luifel vertegenwoordigt ARDON – de multifunctionele, hoogwaardige bescherming tegen zon en ongunstige weersomstandigheden!

De unieke glazen luifel ARDON GP2600 met geïntegreerde telescopische luifel biedt betrouwbare...meer »


Van zonnerolgordijnen uit textiel tot en met glazen terrasdak.


Het balkon of het terras moet ruimte bieden voor vrijetijdsactiviteiten en ontspanning – de behoefte aan afbakening en privacy speelt daarbij eveneens een rol.


STOBAG zonnerolgordijnen worden individueel geproduceerd. Het zijn allemaal unicaten: het klassieke zonnerolgordijn, de zonwering voor de veranda, de pergola uit textiel, de vrijstaande zonwering of het glazen dak. Onze zon- en weerbeschermingsoplossingen voor huis en tuin zijn een veilige bescherming tegen de zon. Afhankelijk van het type zonnescherm bieden ze ook bescherming tegen regen, wind en ongewenste blikken. Niet alleen is er een groot aantal mogelijke toepassingen, ook hebt u de keuze uit meer dan 300 stofdesigns, die kunnen worden gecombineerd met talloze framekleuren. Er is altijd wel een oplossing, of het nu gaat om een cassette-zonwering voor een eengezinswoning of om een pergolazonwering voor de uitgebreide gastenruimte in de horeca.

Zonwering op maat
Alle producten van STOBAG worden gemaakt volgens de specificaties van de klant, profielen en onderdelen worden in de gewenste kleur gepoedercoat. Dit milieuvriendelijke procédé beschermt de constructie tegen de dagelijkse weersinvloeden.

Kleurenspel en UV-bescherming
Doekkleuren drukken sfeer uit en moeten doelgericht worden gebruikt. Ze maken ruimten optisch kleiner of groter. Eenkleurige doeken in beige, bruin, grijs en opvallende kleuren zoals rood, geel of oranje zijn zeer trendy. Deze laatste zorgen voor aantrekkelijke kleuraccenten en ze worden vaak als vormgevingselement buiten gebruikt. De kwalitatieve STOBAG-schermdoeken beschikken over een uitstekende UV-beschermingsfactor en zijn uiterst efficiënte stoffen met optimale licht- en kleurbestendigheid.  Optioneel zijn daarnaast doeken verkrijgbaar die zijn voorzien van een extra water- en vuilafstotende impregnering.

Doeken voor doorkijk
In tegenstelling tot normale acryldoeken bieden zogenaamde screen-doeken het voordeel van een zekere transparantie. De omtrek van de omgeving worden waargenomen, toch blijft bescherming tegen inkijk en wind voldoende gegarandeerd. De geperforeerde en ietwat transparante screen-doek is zeer stevig en blijft opgerold in de beschermende aluminiumcassette als deze niet wordt gebruikt.

STOBAG zon- en weerbeschermingsoplossingen bieden een rijke diversiteit van mogelijkheden – wij nodigen u graag uit deze te ontdekken.

 

 


Eine textile Pergola ist der perfekte Sonnenschutz

 

Een pergola uit textiel is de perfecte zonwering voor uw terras

 

VENTOSOL Sichtschutz und Sonnenstore

 

Als bescherming tegen inkijk voor het balkon: de verticale zonwering VENTOSOL met screen-doek en hoge windstabilitei

 

TENDABOX Sonnenstore mit Absenkvolant

 

TENDABOX BX3000: Zonnerolgordijn met neer te laten volant-plus (tot 170 cm)